Co-tutoria amb les mestres!

28/05/10

Doncs avui hem realitzat la última co-tutoria amb les mestres i la hem portat a terme en un lloc diferent: al palau de les Heures.  (Molt bonic per cert)

Primer de tots ens hem reunit mestres de les escoles, nosaltres i la Begoña, Anna i Núria a la sala de baix i allà ens han fet distribuir en diferents aules segons les escoles on haguessim estat. Així doncs, jo he anat a l’aula on ens esperaven les mestres de Can Fabra (Nieves i Merche).

En els pètals fets l’altre dia a clase haviem d’escriure-hi què ens havia agradat més, que ens havia sorprès i propostes de millora. La veritat és que hem estat parlant de l’experiència viscuda a Can Fabra i tots els aspectes que s’han comentat eren d’allò més positius.

Totes hem estat d’acord en que els nens ens han acollit d’allò més bé (potser al principi estaven una mica extranyats i més tímids però amb els dies he passat de ser una noia de la Universitat a ser la Paller). De la mateixa manera ho han fet els professors, que ens han fet sentir com un professor més a l’escola i sempre han estat a la nostre disposició per qualsevol dubte que poguessim tenir.

També hem comentat lo espavilats que veiem als nens i nenes de P3 i la manera tant activa a la que participen a tot allò que se’ls hi proposa! He de dir que a mi m’ha sorprès molt tot el que aquests petitons saben i amb la rapidesa que aprenen!

Com a valoració general, totes hem dit que estavem molt agraïdes d’haver pogut assistir a l’escola i viure de primera mà com s’actua a les aules!

He de dir també que la Merche i la Nieves en tot moment ens han demanat la opinió sobre com ens haviem sentit, que ens havia agradat més, que millorariem de cara a l’any que bé… De manera que ho poguessin transmetre a la restra de professors de Can Fabra!

Com a propsta de millora la veritat és que gairebé resulta difícil i tot fer-ne alguna, perquè tot el que he vist i viscut m’ha semblat perfecte! L’única cosa que hem comentat de cara a un altre any seria poder passar un dia sencer a l’escola. Totes hem estat d’acord en que anant un cop a la setmana a l’escola una hora i mitja ja hem pogut obeservar, adonar-nos i aprendre un munt de coses de manera que s’hi fos possible passar-hi un dia sencer i veure la dinàmica que es segueix seria una cosa molt interessant! (Però també som conscients que és una mica difícil poder-ho dur a la pràcitca).

Realment he de dir que, personalment, aquesta co-tutoria és la que més m’ha agradat ja que trobo molt enriquidor poder compartir una estona amb les mestres amb les que hem conviscut tot aquest semestre i parlar sobre tot aquest temps. A més, sentir la opinió d’altres companyes sobre la mateixa escola també m’ha fet adonar-me d’alguns aspectes que m’havien passat per alt! Així que només dir que estic molt satisfeta i contenta que se’ns hagi donat aquesta oportunitat.

Acabada l’estona amb les mestres i anotats els diferents aspectes als pètals hem anat a baix i cada grup de cada escola ha exposat el que havien escrit als seus pètals!

Han quedat unes flors ben boniques i només dir que m’emportu un molt bon record del dia d’avui i del diàleg que hem pogut tenir amb les professores de l’escola Can Fabra!

Deja un comentario