Més Miró!

20/05/10

Avui en arribar a Can Fabra ens han dit que no fariem tallers sinó que aniriem al Parc de la Palomera a veure un mosaic d’en Miró. Els nens fa temps que estan treballant amb aquest artista i sempre que se’ls proposa fer alguna activitat relacionada amb aquest responen molt positiviament i amb molt entusiasme!!

Bé doncs, primer de tot per això, hem fet les rutines i la Nieves ha explicat als nens el pla d’avui! Per tal de tenir-los tots controlats, els hem repartit les medalles d’identificació. (La medalla de cada nen té la forma de l’animal de la seva classe) D’aquesta manera apart de tenir identificats els nens també els situes en el grup al qual pertanyen. Ja totes les medalletes repartides, hem fet una fila i cap al parc!

Al tractar-se d’un parc tan pròxim a l’escola, no ha calgut l’autobús de transport sinó que hi hem anat caminant. A més a més, al estar-hi nosaltres sempre facilita més el trajecte ja que al tractar-se de tants nens i tan petitons sempre calen més ulls controlant, així que la nostre presència avui ha estat força útil en aquest aspecte.

Ja al parc ens hem ficat tots en rotllana i hem comentat una mica el mosaic de Miró. Després hem repartit l’esmorzar a tots els nens (pa amb xocolata) i els mestres també ens n’han donat a nosaltres perquè esmorzessim! Quan els nens han anat acabant d’esmorzar s’han ficat a jugar i després un altre cop cap a l’escola!

Avui ha estat l’últim dia i sincerament trobaré a faltar l’escola Can Fabra i sobretot compartir estones amb aquests nens i nenes!

Deja un comentario